Филъри и Мезотерапии

Estetic Future

Филъри и Мезотерапии


Pluryal

Pluryal

Марката Pluryal е собственост на люксембургската компания MD Skin Solutions, чиито лаборатории от 10 години предлагат иновативни разработки в областта на анти-ейджинг терапиите.

Продуктите Pluryal се използват успешно в над 70 страни по целия свят.

Създадената широка гама от продукти - дермални филъри, мезотерапия и козметична линия, гарантира естествени резултати и дълготраен ефект.

Revolax

Revolax са гама революционни южнокорейски хиалуронови филъри, иновативни, гарантиращи отлични резултати и дълготрайност.

Произведени по напълно иновативна технология, Revolax поставиха нови стандарти и наложиха еталон за качество, недостижими за повечето производители в областта на дермалните филъри.

ElRavie

Elravie са монофазни хиалуронови филъри с оптимална виско-еластичност и хиалуронова киселина от най-висок клас.

Иновативен и лесен за употреба хиалуронов филър, гарантиращ отлични резултати и дълготрайност. Подходящ за инжектиране в средна до дълбока дерма. 

д-р мария янкова

СПЕЦИАЛИСТ ЕСТЕТИЧНИ ПРОЦЕДУРИ 

Д-р Мария Янкова завършва с отличие медицина в Софийски университет „Св. Климент през 2014г. магистърска степен – лекар.

Преминава през редица медицински и практически обучения и вече повече от 3 години практикува в сферата на медицинските естетични процедури.

Опит и специализации

2014г. - практически курс лазерни системи ARION - Alma Lasers и DDC polyLASE (Alexandrite, NdYAG). 
2016г. – практически курс на Allergan – Juvederm VYCROSS, София.
2016г. – практически курс – химични пилинги Medik8, София.
2016г. – практически курс – химични пилинги pH Formula, София.
2018г. – практически курс – Belotero и Radiesse, София.
2018г. – практически курс на Revolax и Elravie, София.
2019г. – практически курс Pluryal (филъри и мезотерапия). 
2019г. – обучение за лазерна система Venus Velocity™.
Професионален опит: 2016 – 2019 година - Vogue Clinic – лекар, специалист естетични процедури.
2019г.- Estetic Future Aesthetic & Laser Center – лекар, специалист естетични процедури  

 

ФИЛЪРИ

Pluryal

Ценоразпис

ФИЛЪРИ

Pluryal

460.00 лв.

Pluryal Volume 1ml 

Pluryal

370.00 лв.

Pluryal Classic 1ml 

Revolax 

 380.00 лв.

Revolax Fine 1.1ml

Revolax 

420.00 лв.

Revolax Deep 1.1ml 

Revolax 

450.00 лв.

Revolax SubQ 1.1ml

ElRavie

380.00 лв.

ElRavie Deep 1ml 

ElRavie 

480.00 лв.

ElRavie Ultra 2ml

Ценоразпис

МЕЗОТЕРАПИИ

Pluryal

350.00 лв. 

Pluryal Booster 1ml 

Mesoline 

150.00-300.00 лв. 

Mesoline Tight/Clear/ Refresh/ Shine 

ElRavie

380.00 лв.

ElRavie Balance (скин бустър) 1.5ml

Mesoline

150.00-300.00 лв.

Mesoline Hair 

Mesoline 

300.00-680.00 лв.

Mesoline FaceContour (за стопяване на двойна брадичка и оформяне на контур)

Mesoline 

250.00-400.00 лв. 

Mesoline BodyFirm/ Bodycontour - за тяло

Estetic Future

БОТОКС

Estetic future

Ботокс. Обща информация и приложение.

Sed feugiat porttitor nunc, non dignissim ipsum vestibulum in. Donec in blandit dolor. Vivamus a fringilla lorem, vel faucibus ante. Nunc ullamcorper, justo a iaculis elementum, enim orci viverra eros, fringilla porttitor lorem eros vel odio.

Какво е ботокс?

Ботулиновият токсин (известен още като Ботокс) представлява мускулен релаксант. Произвежда го бактерията Clostridium botulinum. Бактерията образува седем различни типа токсин, които се наименуват от A до G с буквите на латинската азбука. За медицински и козметични процедури се използва Ботулинов токсин А.

В кои случаи използваме ботулинов токсин?

Приложението му е широко, но най-общо говорим за корекция на мимически бръчки на зони от лицето, където има движение: челото и отстрани на очите, брадичката. Целта му е , след инжектиране в мускула, да намали неговото съкращаване, което видимо да изглади кожата намираща се отгоре и да подобри външния вид на лицето.С него се третират бръчки, образувани при съкращаване на мускулите, а не такива, следствие на отпускане на кожата.

Какво прави?

Възпрепятства отделянето на невротрансмитера ацетилхолин в края на нервните окончания и по този начин причинява слаба парализа на мускулите ( те не могат да се съкращават и движат за определен период от време). Когато мускулите в определена част от лицето ни не се движат, кожата над тях е напълно или частично релаксирана и така няма възможност да се набръчква.

Какво правим преди и след процедурата?

Преди самата процедура се спират лекарства които разреждат кръвта (аспирин, синтром, клопидогрел). Важно е кожата в областа която работим да не е с нарушена целост (рани, локални инфенкции, акне).
Друга предварителна подготовка не е необходима.
След процедурата е важно да не лягате следващите 4 часа, в поставената зона да не се използва грим в продължение на 12 часа, не се спортува 24 часа и да се избягва загряване на зоната в продължение на 48 часа (сауна и парна баня, топли маски за лице).

estetic future

мит №1: Ботокса е отрова

Ботокса е невротоксин. Синтезира се от специфичен вид бактерии –Clostridium Вotulinum. За медицински цели се използва основно тип А и много рядко – тип В. Истината е, че ботулиновия токсин е толкова пречистен и слаб, че релаксиращата му сила стига само за конкретния мускул! Той не влиза в общия кръвоток и се резорбира
след 4-6 месеца напълно!

estetic future

мит №2: Той води до парализа на лицето

Не, той не блокира мимиката, но пречи на изразяването на бръчката.
При правилното му поставяне, подвижността на лицето се съхранява. Той временно блокира действието на мускулите в третираната зона, при което кожата релаксира и не се съкращава. Поставя се най-често там, където движението на мускула предизвиква бръчки– чело, гневна бръчка между веждите и зоната около очите.

estetic future

мит №3: Ботокса се натрупва в организма

Не, не се натрупва в организма, защото се елиминира от ензими за около 3 седмици. Според проучвания разреденият ботулинов токсин, който се инжектира в бръчките, се разгражда без неблагоприятни последици за организма.

Estetic Future

Свържете се с нас