ПРОЦЕДУРИ ЗА ТЯЛО

Оформяне контура на тялото и антицелулитни процедури. Отстъпки при комбиниране на няколко процедури или зони. Попитайте ни за индивидуална цена.

Estetic Future

Venus Legacy™ 

Venus Legacy™ е първият и единствен медицински апарат с FDA сертификат за борба с целулита и отпуснатата кожа (лице, шия и тяло). Терапията с Venus Legacy оформя и склуптурира неоперативно тялото, редуцира целулита, стяга и витализира кожата на лицетo, шията и деколтето, изглаждайки фините линии и бръчки. Процедурите с този апарат са най-търсените в областта на медицинската естетика в световен мащаб, като годишно се извършват над 3 милиона от тях!

ЗОНИ ЗА ТРЕТИРАНЕ 

ТЯЛО
• Редуциране на целулит;
• Оформя тялото;
• Намалява обиколката;
• Стимулира колаген и еластин в кожата.

Терапията с Venus Legacy оформя и скулптурира неоперативно тялото, редуцира целулита, стяга и витализира кожата на лицетo, шията и деколтето, изглаждайки фините линии и бръчки. Процедурите с този апарат са най-търсените в областта на медицинската естетика в световен мащаб, като годишно се извършват над 3 милиона от тях!


Галерия

Преди - След

Venus legacy

150.00 лв.

30 минути

Venus legacy

300.00 лв.

60 минути

ПАКЕТНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ: Отстъпки при комбиниране на няколко процедури или зони. Попитайте ни за индивидуална цена.

ПРОЦЕДУРА

БОДИ РАПИНГ

БОДИ РАПИНГ

СТЪПКА 1

Ексфолиращ гел за тяло на основата на кафе, захар и масло от бръшлян, благодарение на който премахваме вроговените кожни клетки от повърхността на кожата, без да я изсушаваме и едновременно с това подобряваме адсорбцията на кожата преди нанасяне на следващ продукт/термоактивен гел.

Активни съставки: 

Кафе: Мляното кафе е една от най-добрите естествени съставки за ексфолиране на кожата. 
Захар: механично втриване на активната съставка
Масло от бръшлян: Бръшлянът е добре известен със своите тонизиращи свойства, спомага за борба с целулита, дренира и предотвратява натрупването на вода в повърхностните тъкани, спомага за активиране на лимфо циркулацията

СТЪПКА 2

Нанасяне на термоактивна гел маска с активни съставки:

- растители екстракти от морски водорасли Fucus, Laminaria. В тях се съдържат в големи количества минерали като магнезий, калий и калций, които помагат за поддържането на здрава и красива кожа. Магнезият, например, укрепва добре мускулите, а калцият отговаря за укрепване на тъканите , Калият извежда от организма излишните течности и шлаки. Всяко водорасло изпълнява  различна задача. Фукусът стяга епидермиса и извежда излишните течности, а Ламинарията  разгражда мазнините. В тях се съдържа огромно количество йод, който помага на работата на щитовидната жлеза.
- екстракт от бръшлян - има изключително мощно действие срещу целулита. Стяга кожата, намалява ефекта на портокаловата кожа, стимулира изхвърлянето на токсини и извеждането на натрупаните течности в междуклетъчните пространства.  Приложението му е не само за антицелулитен ефект, но и за така наречените „тежки крака”
- екстракт от полски хвощ (Horsetail). Полският хвощ действа стягащо, и обновява клетките. Чрез високото си съдържание на силициев диоксид стимулира метаболизма на кожата и укрепва съединителната тъкан, като едновременно с това действа отводняващо.
- Азиатска Центела (Gotu Kola). Спомага за тъканната регенерация, стимулира изграждането на нови здрави клетки. Допринася за възстановяването на еластина и колагена, стимулира кръвообращението и обмяната на веществата, укрепва стените на съдовете и стяга кожата. 

 Следва BODY WRAPPING... След престой от 20 – 30 минути, следва почистване на антицелулитната гел – маска.

СТЪПКА 3

Нанасяне посредством антицелулитни и дрениращи масажни движения на Стягащ и хидратиращ крем с колаген, силиций и антиоксидант с активни съставки: 

 Колаген: Той е един от най-важните склеропротеини на съединителната тъкан и присъства под формата на влакна. Като основен структурен елемент на кожата, той е отговорен за нейните свойства и характеристики. Колагенът се включва в козметичните продукти за да повиши способността на кожата да задържа вода, като по този начин подобрява цялостния й външен вид. Масло от пшенично брашно: има регенеративен ефект върху кожните тъкани, подобрява състоянието на кожата и нейната ревитализация.  
Eкстракт от Азиатска Центела (Centella Asiática): която вече споменахме в активният гел, отново Eкстракт от Полски хвощ, както и любимите ми Eкстракти от кафяви водорасли  Екстракт от женшен, любимият ми Органичен силиций: Преструктурира крехката кожа и подобрява овлажняващите свойства на хиалуроновата киселина и алантоина, естествените съставки на дермата, които намаляват количеството и качеството с възрастта, носят отговорност за появата на бръчки, за окисляването. Благодарение на специалната си електромагнитна структура, той е в постоянно търсене на йонния баланс и следователно на антиоксидантната активност.
 Витамин F: има тонизиращ ефект, подобрявайки външния вид на кожата.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН БРОЙ ПРОЦЕДУРИ:

Като самостоятелен протокол са нужни между 10 и 12 процедури, два или три пъти седмично
Като протокол в комбинация с апаратни процедури са необходими между 6 и 8 процедури, веднъж или два пъти седмично.

КАКВО Е УСЕЩАНЕТО СЛЕД ПРОЦЕДУРА С BODY WRAPPING?

Веднага след процедурата кожата е гладка, хидратирана и кадифено мека. Усещането за тежест в тялото и краката е премахнато. Цялостният тонус е повишен.

ЦЕНА:

Единична цена на процедура: 80 лв.

ПАКЕТНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ: Отстъпки при комбиниране на няколко процедури или зони. Попитайте ни за индивидуална цена.

Estetic Future

Антицелулитна Мезотерапия

КОГА СЕ ПРИЛАГА АНТИЦЕЛУЛИТНА МЕЗОТЕРАПИЯ?

 • При целулит и за намаляване на обиколки :Работим в насока намаляване размера на мастните клетки и разграждане на мазнините, подобрява се функцията на кръвоносната и лимфната система
 • При целулит с отпускане на кожата:  Стимулира се производството на колаген, като едновременно с това кожата в зоната се заглажда, лифтира и се подобрява функцията на кръвоносната и лимфната система.
 • При оточен целулит: Цели се намаляване на обема на проблемната зона, извеждане на задръжаните течности,

КАКВИ СА ПРОДУКТИТЕ ЗА АНТИЦЕЛУЛИТНА МЕЗОТЕРАПИЯ?

 • Работим със сертифицирани продукти медицинско изделие най-висок клас – PLURYAL . В състава си комбинират липолитични и стягащи съставки, които действат в насока разграждане на мастната тъкан, стягане и уплътняване на кожата.

КОЛКО ПРОЦЕДУРИ СА НУЖНИ?

 • Препоръчителен е курс от 4-8 терапии, като те могат да бъдат приложени индивидуално или в съчетание с LPG или Venus Legacy за максимален и по-бърз ефект.

НА КАКЪВ ПЕРИОД ОТ ВРЕМЕ СЕ ПРИЛАГАТ ПРОЦЕДУРИТЕ?

 • Веднъж на 7-14 дни /в зависимост от състоянието на кожата в проблемната зона/

КАКЪВ Е ЕФЕКТЪТ ОТ ПРОЦЕДУРИТЕ?

 • Стопяване на локални мазнини
 • Стягане на кожата
 • Намаляване на обиколки
 • Хидратация и ревитализация на отпусната кожа
 • Дрениране и стимулиране на лимфотока

ЦЕНА:

200 лв. до 400 лв. в зависимост от зоната и количеството
Отстъпка при пакет.

Estetic Future

LPG®

Endermologie ® за тяло е единствената техника в света способна да елиминира устойчиви и упорити мазнини, неповлияващи се от физическа активност и диети.

Френската компания THE LPG®COMPANY, основана през 1986 от Louis Paul GUITAY, вече 32 години работи в насока развитие на Endermologie® - наука, разработена от LPG, за клетъчната стимулация чрез механични техники, които стимулират кожата да активира естествено клетъчния метаболизъм . LPG® е първата механична призната техника от FDA за намаляване на обиколките и борба с целулита, единственото признато устройство от FDA за лимфен дренаж, което притежава TGA сертификат (Администрация за терапевтични продукти) за терапевтична употреба и има множество клинични проучвания с текущи научни изследвания.Технологията на LPG® е 100% натурална, неагресивна, неинвазивна и няма доказани странични ефекти. Уникалността на LPG® е доказаната ефективност на процедурите еднакво добре при терапии на лице и тяло.

Endermologie ® за тяло
Единствената техника в света способна да елиминира устойчиви и упорити мазнини, неповлияващи се от физическа активност и диети.

ДЕЙСТВИЕ:
- Отслабване (редуциране на мазнини);
- Уплътняване;
- Изглажда, рескулптурира, дренира;

Endermologie е единствената 100% натурална, неинвазивна, неагресивна механична стимулация, която по естествен начин реактивира метаболизма на клетките, като същевременно работи върху освобождаването от мазнините и отпуснатата кожа, с уважение към тялото. Процедури LPG са подходящи, не само за хора, които нямат активен начин на живот, но и за тези които тренират редовно и се хранят здравословно.

LPG Endermologe е първата механична призната техника от FDA за намаляване на обиколките и намаляване на целулита, с над 110 научни изследвания. Притежаващ сертификат TGA (Администрация на терапевтичните процедури) за терапевтична употреба и имащ множество клинични проучвания с текущи научни изследвания. 100% натурален, безвреден, безболезнен метод.

Тайната на LIPOMASSAGE е в способността му да предизвиква ЛИПОЛИЗА(разграждане на мазнините), в ядрото на мастната клетка. Чрез различни видове въртене на валяците и аспирацията подавана от апарата се стимулират B-рецепторите на мастните клетки, активира се кръвообращението и лимфния ток в третираната зона-липомасажът постига по естествен начин намаляване на обиколките, намаляване на целулита и оформяне на контура на тялото. С процедури LPG постигаме всичко това, но не повлияваме теглото -  отслабване на килограми.  

Галерия

LPG®

Ценоразпис

Aнтицелулитни и скулптуриращи процедури

LPG®

50.00 лв.

LPG цяло тяло - 40 минути.

LPG®

45.00 лв.

LPG трико

LPG®

10.00 лв.
LPG трико под наем

Отстъпка при закупуване на пакет


ПАКЕТНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ: Отстъпки при комбиниране на няколко процедури или зони. Попитайте ни за индивидуална цена.

Estetic Future

Свържете се с нас