ПРОЦЕДУРИ ЗА ТЯЛО

Оформяне контура на тялото и антицелулитни процедури. Отстъпки при комбиниране на няколко процедури или зони. Попитайте ни за индивидуална цена.

Estetic Future

Venus Legacy™ 

Venus Legacy™ е първият и единствен медицински апарат с FDA сертификат за борба с целулита и отпуснатата кожа (лице, шия и тяло). Терапията с Venus Legacy оформя и склуптурира неоперативно тялото, редуцира целулита, стяга и витализира кожата на лицетo, шията и деколтето, изглаждайки фините линии и бръчки. Процедурите с този апарат са най-търсените в областта на медицинската естетика в световен мащаб, като годишно се извършват над 3 милиона от тях!

ЗОНИ ЗА ТРЕТИРАНЕ 

ТЯЛО
• Редуциране на целулит;
• Оформя тялото;
• Намалява обиколката;
• Стимулира колаген и еластин в кожата.

Терапията с Venus Legacy оформя и скулптурира неоперативно тялото, редуцира целулита, стяга и витализира кожата на лицетo, шията и деколтето, изглаждайки фините линии и бръчки. Процедурите с този апарат са най-търсените в областта на медицинската естетика в световен мащаб, като годишно се извършват над 3 милиона от тях!


Галерия

Преди - След

Ценоразпис

Антицелулитни процедури

Venus Legacy™

150.00 лв.

Антицелулитна процедура 30 минути

Venus Legacy™

300.00 лв.
Антицелулитна процедура 60 минути

Venus Legacy™

450.00 лв.
Антицелулитна процедура 90 минути

ПРОМО:

1 процедура VENUS LEGACY™ на зона по избор

150.00 лв. 85.00 лв.

Отстъпка при закупуване на пакет


ПАКЕТНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ: Отстъпки при комбиниране на няколко процедури или зони. Попитайте ни за индивидуална цена.

Estetic Future

LPG®

Endermologie ® за тяло е единствената техника в света способна да елиминира устойчиви и упорити мазнини, неповлияващи се от физическа активност и диети.

Френската компания THE LPG®COMPANY, основана през 1986 от Louis Paul GUITAY, вече 32 години работи в насока развитие на Endermologie® - наука, разработена от LPG, за клетъчната стимулация чрез механични техники, които стимулират кожата да активира естествено клетъчния метаболизъм . LPG® е първата механична призната техника от FDA за намаляване на обиколките и борба с целулита, единственото признато устройство от FDA за лимфен дренаж, което притежава TGA сертификат (Администрация за терапевтични продукти) за терапевтична употреба и има множество клинични проучвания с текущи научни изследвания.Технологията на LPG® е 100% натурална, неагресивна, неинвазивна и няма доказани странични ефекти. Уникалността на LPG® е доказаната ефективност на процедурите еднакво добре при терапии на лице и тяло.

Endermologie ® за тяло
Единствената техника в света способна да елиминира устойчиви и упорити мазнини, неповлияващи се от физическа активност и диети.

ДЕЙСТВИЕ:
- Отслабване (редуциране на мазнини);
- Уплътняване;
- Изглажда, рескулптурира, дренира;

Endermologie е единствената 100% натурална, неинвазивна, неагресивна механична стимулация, която по естествен начин реактивира метаболизма на клетките, като същевременно работи върху освобождаването от мазнините и отпуснатата кожа, с уважение към тялото. Процедури LPG са подходящи, не само за хора, които нямат активен начин на живот, но и за тези които тренират редовно и се хранят здравословно.

LPG Endermologe е първата механична призната техника от FDA за намаляване на обиколките и намаляване на целулита, с над 110 научни изследвания. Притежаващ сертификат TGA (Администрация на терапевтичните процедури) за терапевтична употреба и имащ множество клинични проучвания с текущи научни изследвания. 100% натурален, безвреден, безболезнен метод.

Тайната на LIPOMASSAGE е в способността му да предизвиква ЛИПОЛИЗА(разграждане на мазнините), в ядрото на мастната клетка. Чрез различни видове въртене на валяците и аспирацията подавана от апарата се стимулират B-рецепторите на мастните клетки, активира се кръвообращението и лимфния ток в третираната зона-липомасажът постига по естествен начин намаляване на обиколките, намаляване на целулита и оформяне на контура на тялото. С процедури LPG постигаме всичко това, но не повлияваме теглото -  отслабване на килограми.  

Галерия

LPG®

Ценоразпис

Aнтицелулитни и скулптуриращи процедури

LPG®

50.00 лв.

LPG цяло тяло - 40 минути.

LPG®

25.00 лв.

LPG Експрес /корем, колене, ръце, паласки, брич/

LPG®

35.00 лв.

LPG ½ тяло

LPG®

50.00-30.00 лв.

LPG трико

LPG®

10.00 лв.
LPG трико под наем

промо пакети

8 процедури LPG/40мин/

400.00 лв.  290.00 лв.

8 процедури за тяло LPG /40мин/

6 процедури LPG/40мин./+ 3 процедури Venus Legacy /30 мин./

750.00 лв.  480.00 лв.

6 процедури LPG/40мин./+ 3 процедури Venus Legacy /30 мин./

Отстъпка при закупуване на пакет


ПАКЕТНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ: Отстъпки при комбиниране на няколко процедури или зони. Попитайте ни за индивидуална цена.

Estetic Future

Свържете се с нас